Nybyggeri - På vej mod drømmehuset

nybyg 1

På vej mod drømmehuset

I dag er byggefirmaerne i høj grad indstillet på at bygge individuelt og spændende. Uanset om du henvender dig til et byggefirma eller en arkitekt for at realisere din drøm om et nyt hus, er det vigtigt, at du på forhånd har gjort dig dine ønsker og behov helt klart også hvad byggeriet må koste. Samarbejdet med en arkitekt eller en byggerådgiver fører ofte til helt andre praktiske løsninger og detaljer, end du oprindelig havde forestillet dig - også inden for samme økonomiske rammer som et mere ordinært hus.

Nybyggeri i topklasse

Det er noget ganske særligt at flytte ind i et nybyggeri. Her mødes du ikke af hovsaløsninger, men får derimod en bolig af høj kvalitet, hvor der er tænkt over selv de mindste detaljer. Ikke mindst har vi tænkt på menneskets individuelle drømme om fleksibilitet, trivsel og livskvalitet.

nybyg 4

Mange muligheder

Flere og flere vælger nybyggeri, når de beslutter sig for at anskaffe sig et nyt hjem. Mange familier vil nemlig gerne bo i et unikt hus. Har du et indre billede af dit drømmehus, kan vi hjælpe dig med at realisere det. Tag en snak med entreprenøren, og du har taget det første skridt til at bygge din drømmebolig. Lige meget hvilken type enfamiliehuse du vælger, kan du være sikker på, at vi hos Nordstrand Byg er kompromisløse, når det gælder gode materialer, for hos os sætter vi kvaliteten i højsædet.

Vores gode råd omkring nybyggeri
  • Gør det helt klart, hvad dine ønsker og behov er.
  • Opsæt et budget for, hvad byggeriet må koste.
  • Søg rådgivning hos professionelle. Det kan ofte føre til alternative (måske bedre) løsninger.
  • Rådgivning hos professionelle kan også hjælpe med at få dine indre billeder ned på papir
  • Du skal vælge nybyggeri, hvis du ikke ønsker hovsaløsninger, men der imod en gennemført kvalitet.
  • Ved nybyggeri har du mulighed for at skabe et unikt hus, som du ønsker det
Vi tilbyder selvfølgelig vores kompetencer i store dele af Nordjylland. Herunder Frederikshavn, Ravnshøj, Sæby, Aalbæk og Skagen.